PRIJS

ON REQUEST

Events/ interviews/ conferenties/ Packshots
Levering van de beelden kan de dag na datum geleverd worden via we tranfer of dropbox.

 

FAMILY

Zwangerschapsshoot/ babyshoot/ romantische shoot / Familie shoot/  ...

Deze shoots laat ik bij voorkeur buiten doorgaan op een locatie naar keuze.
Hierdoor heeft u veel variatie in de beelden en kunnen de eventuele kids zich ook uitleven J

In de fotostudio is het ook mogelijk om te shooten. Hier kan u kiezen uit een witte, zwarte of blauwe achtergond. Dit zijn eerder strakke beelden waarin ik mijn variatie via accessoires laat uitkomen.

Enkele werkdagen later ontvangt u de beelden in HR via dropbox of we transfer in uw mailbox. Dit zowel in kleur als in een stijl naar keuze.

 

PORTRAITS

Voor je website, voor je bedrijfspersoneel, voor een reclamecampagne, …
In studio of op locatie.

 

WEDDINGS

Elke trouw is uniek en heeft speciale vragen, momenten en uitzonderingen die ik graag voor jullie in beeld breng. Hieronder heb ik echter een voorbeeld uitgewerkt van een trouwdag om jullie een idee te geven hoe ik te werk ga.

Meestal start mijn dag in de ochtend met het volgen van de bruid die mooi wordt opgemaakt. Van dit moment maak ik dan ook graag gebruik om de bruidsjurk mooi in beeld te brengen. De charme van in het prachtige kleed te stappen met behulp van de getuigen, vriendinnen en/of mama zorgt voor de perfecte start van de dag. Vanaf het ogenblik dat de jullie elkaar voor de eerste maal uitgedost terug zien, kunnen de beelden dan ook niet meer stuk. Dit is in mijn ogen echt één van de mooiste momenten van de dag.

Ik vind het belangrijk dat jullie zo weinig mogelijk door hebben, dat er foto’s worden genomen. Daarom probeer ik jullie op een subtiele manier te volgen doorheen jullie dag.  

We spreken min of meer af op welke tijdstippen en locaties groepsfoto’s worden genomen. Zelf zorg ik voor accessoires zodat er naast de klassieke beelden ook zeer originele en unieke foto’s worden genomen. 

Een romantische shoot met jullie tweetjes is natuurlijk een must. Een uurtje hiervoor reserveren is reeds voldoende. Ook hier zorg ik voor enkele leuke accessoires die de stress bij het poseren wat wegnemen. Indien er een momentje beschikbaar is tijdens zonsondergang, neem ik graag ook dan wat beelden van jullie!

Later op de dag stellen we eventueel een fotobooth op waar iedereen die wil even kan passeren. Ook hier werk ik met extra gadgets in een afgesproken thema. Dat kan bijvoorbeeld "jaren 50" zijn. Ook dit duurt ongeveer een uurtje en zo hebben al de aanwezigen gegarandeerd een superleuke foto!

Tijdens het eten neem ik geen portretten. Een foto met een volle mond is nu eenmaal niet zo aantrekkelijk. Ik focus me dan op sfeerbeelden, de omgeving, het eten, speeches, …

Als afsluiter neem ik nog beelden tot een half uurtje na de openingsdans. Dat is voldoende om de sfeer weer te geven. Vanaf dat moment is het verstandiger iedereen uit z’n bol te laten gaan zonder paparazzi. Tenzij jullie het anders willen uiteraard.

Na 2 weken ontvang je mijn zorgvuldige en bewerkte selectie op een USB-stick of via internet. Je krijgt dan ongeveer 500 beelden in kleur maar ook in een stijl naar keuze.

Wil je meer weten over de prijzen naargelang jullie schama, contacteer me dan via email marilyn@aboutmary.be of via GSM. Ik maak heel graag vrijblijvend met jullie een afspraak om jullie wensen te bespreken en een gepersonaliseerde offerte op te stellen.


FOLLOW ON:

NEWSLETTER